Главная » Статьи » therapieën » healing

De Aarde - healing aan de Aarde
De Aarde trilt, de Aarde hoest, de Aarde is verkouden

Er is veel gaande in het Universum en er is veel gaande op de planeet Aarde. Het lijkt wel of de planeet Aarde last heeft van hooikoorts – zoals jullie het zouden noemen. Overgevoelig voor de energie die jullie irritatie noemen. De Aarde trilt, de Aarde hoest, de Aarde is verkouden. Van hieruit gezien zou je kunnen denken dat de Aarde koorts heeft. De Aarde is aan het ontgiften en wij vragen jullie allen om liefdevol zachte energie te sturen en helende energie te sturen naar de planeet Aarde. Hoe je het ook doet, please do it. Breng rust en harmonie met je eigen technieken naar de planeet, eromheen en erin. Want het rommelt en er is zeer veel disharmonie op Aarde en die reflecteert naar het binnenste van de Aarde. En wij zeiden reeds een tijd geleden dat de grootste verandering die nu plaatsvindt in de Aarde gebeurt. Lleylijnen die verschuiven waardoor magnetische velden gaan veranderen. Waar het droog is, kan het nat worden en waar het nat is, kan het droog worden. Waar het koud is, kan het warm worden en waar het warm was, kan het koud worden. Alles is op dit moment mogelijk.


Helende energie sturen

Wij roepen dus iedereen op die in staat is om energie te sturen, om harmonie en heling te sturen naar de planeet Aarde, dan kan er zeer veel veranderen op een harmonieuze manier.

Ben dus voorbereid op chaos en stuur steeds helende energie naar plaatsten op Aarde die jullie aandacht vragen. En als je niet deze plaatsen kunt bereiken, ga dan aan de slag in je tuin of ga naar een park en voel de liefde met eerbied en respect voor schoonheid van de natuur. Ben dankbaar voor de natuur en geef alle liefde die in je is. Laat deze liefde zien aan de natuur. Het gevolg voor jezelf is dat je stroomt op liefde omdat je als het ware een schakel bent tussen de frequentie van liefde die jij aankunt en de planeet Aarde. De planeet Aarde aardt en grondt de energie die jij kunt doorgeven.

Hoe vaker je dit doet, hoe meer jij zult ontdekken dat je stroomt op een hoge frequentie van liefde. Dat is het cadeau aan jou. Ga er dus voor – zo vaak mogelijk – op je eigen manier.


Neem je verantwoordelijkheid en
laat liefde door stromen naar de natuur

Planten, dieren, natuur, alles wat in je aandacht komt, ga er van houden en weet dat er een hogere regie is maar dat het niet genoeg is om alle verantwoordelijkheid bij die hoge regie te leggen. Jullie allen hebben ook een verantwoordelijkheid. Vele mensen hebben de natuur verstoord en vele mensen kunnen de natuur weer in harmonie brengen.

Neem de verantwoordelijkheid op je en ga aan de slag zo vaak als je kunt en je zult zien dat je er zelf steeds lichter, vrolijker en liefdevoller van wordt. Zoek de natuur op, al is het maar één grasspriet, zoek de natuur op, al is het maar één boom. En ga liefde doorgeven. Hoe vaker je dit doet, hoe beter jij kunt stromen op jouw frequentie van liefde. Het is heel gemakkelijk om liefde door te laten stromen naar de natuur, want de natuur is altijd ontvankelijk voor jouw liefde. Hoe vaker je dit doet, hoe hoger de trilling die jij door kunt geven.

Bij vele mensen staat het zenuwstelsel nu onder een enorme spanning. Jullie energetische zintuigen worden bijgesteld. Je ziet meer, je hoort meer, je ruikt meer en je voelt meer. Alles wordt bijgesteld naar de vijfde dimensie. Ben dus voorzichtig met jezelf. Je zenuwstelsel staat onder een topspanning. Het is dus zeer belangrijk dat je regelmatig vertoeft in een omgeving die voor jou totale harmonie is.

Wij zeiden het reeds vaak, maak van je huis een plaats van harmonie, zodat het een plek wordt waar jij je terug kunt trekken en bij kunt komen van de energetische chaos buiten je huis.

Dit is zeer belangrijk voor je zenuwstelsel. En hoe beter en hoe secuurder jij de ruimte onderhoudt waar jij bij wil komen, hoe beter jij bestand bent tegen de chaos om je heen.

Want alles gaat in een topspeed. Je kunt het amper bijhouden. Tijd is een raar feit.
Jullie hebben de tijd ingesteld, maar de tijd klopt vaak niet meer met wat jullie van tijd verwachten. Het gaat zo veel sneller. Het is dus heel belangrijk dat je je slaappatroon in harmonie brengt met jezelf.

Het kan zeer wisselend zijn. Soms heb je genoeg aan drie uur slaap en soms heb je tien uur slaap nodig. Probeer – als het mogelijk is – jouw lichaam te volgen. De slaap te nemen die jij nodig hebt en je niet ongerust te maken als je maar drie uur slaapt en je je toch fit voelt. Maar denk eraan, als jij drie dagen genoeg hebt aan drie uur slaap, denk niet dat je dan voor altijd maar drie uur slaap nodig hebt. Leg er geen vaste patronen op.

Ga steeds meer luisteren naar jouw lichaam. Ga niet mentaal slapen. Ga niet mentaal bedenken hoeveel slaap je nodig hebt. Ga niet mentaal bedenken wanneer je moet eten en hoeveel je moet eten. Dit alles wordt zeer chaotisch. En dat heeft te maken met jullie energetische zintuigen die steeds sterker worden. Het kan zo maar zijn dat terwijl je buiten rustig zit te mediteren of ligt te slapen, dat je doodmoe wordt van de energetische chaos, dat je keihard werkt volgens menselijke begrippen, omdat je zonder dat je het weet energie harmoniseert, dat je zonder dat je het weet een enorm kanaal bent voor hogere energielagen om via jou contact te maken met de Aarde. Je kunt daar inderdaad honger van krijgen of moe van worden.

Koppel honger en moe zijn los van wat jullie werken noemen. Heel vaak werk je heel hard terwijl je zogenaamd niets doet. Als jij niets doet, ben je beschikbaar voor het Universum om energetisch door te stromen. Als dit hogere frequenties zijn dan jij gewend bent, vergt dit zeer veel energie. Ga dus secuur om met je lichaam. Ga zuinig om met je lichaam en eet wanneer je lichaam honger heeft en slaap wanneer je lichaam moe is. Wordt wakker en sta op als je lichaam niet meer moe is – indien mogelijk. En als het niet mogelijk is, omdat je in beslag genomen wordt door allerlei aardse activiteiten, zul je geen last hebben van energetische moeheid omdat je dan niet beschikbaar bent.

Maar het is dus een groot misverstand dat je niet moe zou kunnen worden als je niets doet. Je kunt daar nog moeër van worden.

Lieve mensen, blijf er voor gaan. De mensheid is zeer belangrijk. Maak contact met je hogere regie, maak contact met je hogere leiding en je kunt ingezet worden om de evolutie meer in harmonie te laten verlopen.

De eerste bonus die je zelf ontvangt, is dat je meer harmonie en rust ervaart in tijden van chaos. Je zult steeds minder te beïnvloeden zijn door angsten die niets met jou te maken hebben.

Ze glijden van je af en ze komen terecht bij wie ze willen hebben. Laat niet meer toe dat jij ze zo maar ontvangt. Hoe vaker je in dienst bent van het Universum om te stromen op hogere energieën en om kanaal te zijn, om energieën via jou door te sluizen naar de Aarde, hoe minder jij als het ware beïnvloed kunt worden door chaosenergie om je heen.

Het maakt een enorme ruimte om je heen die jullie immuniteit noemen. Immuniteit voor storende energieën. Stel je voor dat je normale aura één of twee meter om je heen uitstraalt. Hoe vaker jij universele energie doorgeeft – precies de frequentie die jij aankunt – op dat moment is je uitstraling en je buffer vertienvoudigd.

Weet dus dat het een enorm cadeau is voor jezelf maar tegelijkertijd een belasting voor je zenuwstelsel. Je zenuwstelsel heeft tijd nodig om zich aan te passen. En hoe meer jij je aangepast hebt met je normale lichamelijke zenuwstelsel, hoe hoger de frequenties die jij door kunt geven. Nooit ofte nimmer voor eigen gebruik. Enkel als doorgeefluik van het Universum naar de Aarde.

Het cadeau dat jij krijgt, is dat er een enorm stralingsveld om je heen gecreëerd wordt, wat jullie immuniteit zouden noemen. Weet dat het een groot cadeau is. Immuniteit voor ziektes, voor chaos, voor allergieën, voor angsten, voor zenuwaanvallen en noem maar op. Ze zullen jullie niet meer kunnen bereiken. En ook niet meer kunnen beschadigen. Als er al eens iets doordringt, zul je als een hond je vacht schudden en het is weg. Het wordt niet meer opgenomen in wat jullie lichaam noemen.

Daarom zul je misschien soms wel lichamelijke klachten hebben maar die klachten zijn nog niet ingedaald in je fysieke lichaam en zo zijn ze zeer gemakkelijk subtiel te helen en verdwijnen ze steeds vlugger.

Hoe bewuster je leeft, hoe bewuster je je energetische zintuigen kunt gebruiken, hoe vlugger ziektebeelden kunnen genezen. Dit alles zijn cadeaus van het Universum voor het feit dat jullie heel regelmatig of af en toe kanaal kunnen zijn voor energetische heling voor de planeet Aarde. En als de planeet Aarde een hogere trilling aanneemt en een hogere frequentie zal uitstralen, is dit weer zeer goed voor de harmonie in het Universum. Want jullie zijn maar een klein deel van het geheel.

Maar als je kijkt naar een familie. Als een familielid zwaar in de problemen zit, trekt het de aandacht van de hele familie. Als dat familielid weer in harmonie is, is de hele familie blij en kunnen de familieleden weer met andere activiteiten verder gaan.

Vele sferen in het Universum maken zich zorgen om de Aarde. Ze zoeken massaal en geven massaal hulp aan de planeet Aarde, maar de planeet Aarde kan deze hulp maar in ontvangst nemen, als het door de mensen gaat. Besef dus dat de mensen zeer – zeer – belangrijk zijn in deze chaotische tijd.

Wij danken jullie allen en velen met wie jullie je kennis delen.

Ga ermee verder, voel je bevoorrecht als je opgeroepen wordt om kanaal te zijn, want je dient een groot geheel.


Voel de grote liefde van Oth en de Zijnen voor allen

Категория: healing | Добавил: biotherapie (25.06.2008)
Просмотров: 1425 | Комментарии: 1 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 1
20.09.2012 Спам
1. Kaley
That's the best asnwer by far! Thanks for contributing.

Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]