Главная » Статьи » therapieën » natuurlijk gezond

Waarom Kefir?

 Kefir, een natuurlijk antibioticum, een probioticum:

Kefir is een drank vol goede voedingstoffen.. U kunt het zelf goedkoop en gemakkelijk bereiden. Het bevat goede bacteriën en gisten die uw lichaam helpen te ondersteunen en te optimaliseren. Door de probiotische stammen, gisten en micro-organismen gaat kefir werken als een probioticum.

Kefir ondersteunt de weerstand

Kefir, de eeuwenoude drank uit de Kaukasus die ook  wel het yoghurtplantje wordt genoemd, geeft ondersteunende werking aan het afweermechanisme voor meer kracht en vitaliteit.

De oorsprong van kefir?

De Osseten leefden aan de voet van de Elbrus, in de Kaukasus. De Osseten stonden bekend om hun vitaliteit en hoge ouderdom. De legende vertelt zelfs dat sommigen onder hen bijbelse leeftijden bereikten. Eeuwenlang bewaarden de Osseten het geheim van hun vitaliteit. Pas in de negentiende eeuw werd het effect van Kefir bekend bij het grote publiek. Sindsdien is Kefir de “drank van de honderdjarigen” geworden en synoniem voor een dagelijkse bron van vitaliteit over heel de wereld.

De drank die volgens de Mythe 100 jaar maakt 

De drank uit de Kaukasus die volgens de mythe hon derd jaar maakt. Melkkefir is een gekweekt, romige en gezonde drank. De zure en frisse smaak lijkt sterk op die van yoghurt. Kefir bevat echter heilzame gisten naast de goede bacteriën die men ook in yoghurt terugvindt. Kefir is een voedingsmiddel dat de ecologie helpt herstellen.Источник: http://www.kefir-online.nl/-i-5.html
Категория: natuurlijk gezond | Добавил: biotherapie (29.12.2008)
Просмотров: 1190 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]