Главная » Статьи » therapieën » natuurlijk gezond

Kefir

Kefir ondersteunt bij dagelijks gebruik een evenw ichtige darmflora en he lpt zo de weerstand, de darmwerking en een natuurlijke stoelgang te bevorderen.

De werking van onze darmen berust voor een groot  gedeelte op de aanwezigheid van bacteriën die in evenwicht met ons lichaam leven, de z.g. darmflora.
Kefir bevat gunstige gisten en goede bacterien die de darmflora ondersteunt.
 

Hoe belangrijk is een goede darmflora?

Een gezonde darmflora zal alle vijanden aanvallen en onschadelijk maken. De darmen behoren vaak tot de meest geteisterde gebieden van ons lichaam. De ouder wordende mens ervaart vaak ook heel direct dat hun stoelgang minder vlot verloopt. De darm zorgt voor de omzetting en opname van voedingsstoffen en is een zeer belangrijk uitscheidingsorgaan.

Goede bacteriën in MelkKefir:

We weten al sinds enkele tientallen jaren dat goede bacteriën onmisbaar zijn voor onze gezondheid. MelkKefir levert net als andere yoghurtdrankjes goede bacteriën. Zonder industriële toevoegingen en veel goedkoper. Kefir bevat veel meer verschillende soorten goede bacteriën die bovendien oorspronkelijk in de natuur zijn ontstaan ; in de Kaukasus. Wat doen ze voor je?

Ze zorgen voor een goede darmflora. En een gezonde darmflora heb je weer nodig voor een goede weerstand, spijsvertering en een goede stoelgang. Na een antibioticakuur is het goed om kefir te gebruiken en zo het bacterieel evenwicht in de darmen te herstellen.

Kefir voor een goede spijsvertering:

Kefir ondersteunt de afbraak van slechte stoffen die tot stand komen door onevenwichtige voeding en de vervuiling. Kefir gaat werken als een natuurlijk antibioticum. De goede bacteriën zorgen voor een goede darmflora.Источник: http://www.kefir-online.nl/-i-8.html?osCsid=80c385891dc2f07445cac2637833e269
Категория: natuurlijk gezond | Добавил: biotherapie (29.12.2008)
Просмотров: 1107 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]