Mijn naam is Evgenia. Ik ben in Wit-Rusland geboren. Ik heb, naast een degelijke opleiding met stages, uitgebreide werkervaring met volwassenen en kinderen als verpleegster, massagetherapeute, revalidatietherapeute, lifecoach...

 
Mijn diploma's:
Licentiate LO
Massagetherapeute
Revalidatieterapeute
Verpleegkundige (diploma)
Reiki Master
Healing Master
Channeling (diploma)
Ik ben al ruim 20 jaar werkzaam als revalidatietherapeute en 10 jaar als natuurgeneeskundig therapeute en NewAge-coach. Sinds 2006 werk ik voor Biotherapie Praktijk als biotherapeute in hoofdberoep.
 
Kennisuitwisseling en samenwerking vind ik erg belangrijk. 
Met mijn eigen professionele methodiken bouw ik een brug tot de menselijke gezondheid met uitstekkende samenwerking van professionele West-en Oost-technieken.
 
Alles die ik voorstel komt persoonlijk van uw overeenkomst of op basis voor het verzoek over hulp aan iemand. Alles die door Biotherapie Praktijk wordt voorgesteld niets magis, of met zwarte magie of met witte magie betekenis. Zelfs als het mogelijk is om het verkregen magisch of magische resultaat te noemen, dit wegens het professionalisme van onze specialisten en magisch van godly energie van geest, dan wegens uw werken tijdens hun eigen behandeling en ontwikkeling.
 
enkel op afspraak (in praktijk of online)
skype biotherapie
gsm  +32 497 821833
tel + 32 56 701976
website contacteren  
Betaling 

*reiskosten massage of therapiën op locatie - 0,35€ per gereden kilometer  
 
KASH betaling kan contant na behandeling gebeuren. Indien een annulering korten dan 6 uur voor aanvang: dan moet ik 10€ in rekening brengen!
BANK overmaken op rekeningnummer AXA 750-6247302-78 (bic AXABBE22 iban BE69750624730278) o.v.v. je naam en therapie
ONLINE u kunt ook gemakkelijk een online-consultatie betalen ( PayPal WebMoney Yandex vraag details)