Openingstijden
De praktijk is alleen op afspraak geopend. 

Telefonische bereikbaarheid
De praktijk is van maandag tot en met vrijdag bereikbaar van 9.00 - 21.00 uur voor informatie en/of afspraken op telefoonnummer +32 497 821833. Spoedafspraken of gesprekken na 21.00 uur uitsluitend via bovenstaand telefoonnummer. Op elk ander moment kun je je vraag of boodschap inspreken op het antwoordapparaat. Laat dan weten hoe urgent je vraag is en hoe je eventueel een bericht terug wilt ontvangen: telefonisch, per post, per e-mail of in een later persoonlijk contact.

Vergoedingen zorgverzekeraar
Biotherapie Praktijk maakt gebruik van therapievormen gericht op training en coaching welke niet in aanmerking komen voor vergoedingen van de zorgverzekeraars. De praktijk hanteert wel een aan het inkomen gerelateerd consulttarief. Wel komt het steeds vaker voor dat een uitkeringsinstantie of een werkgever bereid is (een deel van) de kosten te betalen.

Tarieven 
De kosten voor de therapiën dienen na afloop contant voldaan te worden. Er is geen pinautomaat in de praktijk aanwezig. Alle genoemde tarieven zijn inclusief 21% BTW

REIKI

Ik inventariseer uw klachten om veranderingen tijdens het proces van genezing te kunnen vaststellen. Ik werk met Reiki bio-energie niet alleen tijdens Reiki-behandeling maar in proces van andere therapiën ook massages.

 
Tijdens het ontvangen van Reiki ligt u op een behandelbank. U doet dan alleen uw schoenen uit. Het is voor de ontvanger niet nodig om kleding uit te doen, want de Reiki-energie stroomt daar gewoon doorheen.

 
Grote Reiki-sessie 50€
Gewoon Reiki-sessie40€
Korte Reiki-sessie 25€
Groepsbehandeling50€
Afstandbehandeling15€

Een grote Reiki-sessie bestaat uit ontvangst met speciale kruidenthee, het doorgeven van de Universele Energie (Reiki) en een nagesprek. 

GESPREKSTHERAPIE
Het standaardtarief is € 55,- per eerste individuele sessie van 45 minuten + 15 minuten administratietijd of € 100, - per eerste undividuele sessie van 2 uur. Nadien 40€/uur.