Reiki behandeling 
Reiki is een weldaad voor lichaam, ziel en geest. 
Reiki vergroot uw zelfherstellend vermogen en ondersteunt u op krachtige en natuurlijke wijze. 
Door de behandelingen krijgt u meer levenskracht, vitaliteit en balans. 

Een Reikibehandeling is heel prettig, werkt intens ontspannend en - waar nodig - pijnverlagend. Men hoeft zich niet te ontkleden.
Het is niet nodig dat je in de helende kracht van Reiki gelooft. Het helpt wel als de ontvanger zich openstelt voor de Reiki behandeling door zich geheel te ontspannen. 

Met name kinderen en dieren hebben veel voordeel bij een Reiki-behandeling, aangezien zij niet gehinderd worden door twijfels of vooroordelen. 

Tijdens de Reiki-behandeling plaatst de therapeut de handen op een voorgeschreven manier op verschillende plaatsen op het lichaam van de ontvanger. Deze plaatsen komen overeen met de belangrijkste energiecentra in ons lichaam. Elke positie wordt enige minuten vastgehouden. Er is geen sprake van massage en de therapeut respecteert ieders privacy.

Reiki groepsbehandeling 
Met meerdere personen tegelijk Reiki behandeling in korte termijn meer stromende energie die dagenlang kunnen blijven werken. Het is een hele mooie ervaring. Deze ervaring is heel belangrijk voor de harmonisatie van de mannelijke en vrouwelijke energie in het lichaam. 

Effecten door Reikibehandelingen
Mensen die Reikibehandelingen nemen, ervaren dat hun vitaliteit en zelfvertrouwen toeneemt. Dat ze meer genieten van het leven en beter slapen. En dat ze gemakkelijker om kunnen gaan met dingen die ze eerder frustrerend vonden.

Reiki heeft vaak een direct waarneembaar effect op vele aandoeningen. Toch is Reiki géén snel werkende symptoombehandeling. Genezing of verbetering is een proces. Het ontstaan van een ziekte is ook een proces in de tijd. 
Voor chronische aandoeningen (fysiek of mentaal) is een reeks van behandelingen nodig, afhankelijk van het beoogde resultaat. Ziek worden verloopt bij iedereen anders. Hetzelfde geldt voor het genezingsproces.

Reiki combineert goed met andere therapieën, zoals artsenbezoek, medicijngebruik, psychotherapie of chirurgische ingrepen. Reiki heeft géén bijwerkingen. Wel kan een tijdelijke verergering van een klacht optreden, zoals ook met homeopathische middelen gewoon is.