Coaching - een persoonlijke coaching en begeleiding, gericht op het bereiken van een specifiek doel. Deze methode van de versterking van uw persoonlijke mogelijkheden om uw maximale efficiëntie te bereiken op alle gebieden van zijn leven.
Coaching als een beroep, ontstond in het begin van de 80-ies van de XX eeuw, en werd officieel erkend in 2000, is momenteel in het Westen en Rusland oproep om dienst, coaching - gemeenschappelijke methode van het onderwijs, de verbetering van hun vaardigheden, capaciteiten, prestaties en positieve leven verandert.

Personal coaching kan de volgende vormen:
 1. Individuele begeleiding.
 2. Individuele cursus van 3 graden tot 10-uren-training sessies (totale duur van 4 tot 6 maanden).
 3. Coaching-begeleiding. Gepaard gaat met lange deel coach in de zaken van de cliënt op zijn verzoek in een kalenderjaar. Omvat sessies, opleiding en overleg over het overeengekomen tijdschema, fysieke training, gezondheid praktijken.
Coach en adviseur werkzaam zijn in vier hoofdgebieden:
 1. Bioenergy counseling
 2. Simulatie van positieve verandering.
 3. Training vaardigheden. Het komt vaak voor dat tijdens de opleiding proces te identificeren en op te lossen zelfs de gestelde probleem.
 4. Psychologische begeleiding en energie corrigerende therapie.
Programma's betrekken die tijd of de ontwikkeling van managementvaardigheden om hun eigen psyche die nodig zijn professionele activiteiten en louter persoonlijke leven, de ontwikkeling van energie-capaciteit, en zelfreiniging capaciteit, de algehele verbetering van de fysieke capaciteit, het bereiken van harmonie tussen de fysieke en energetische lichamen te werken met de Karma.
De keuze van de programma's aangeboden aan de klant, samen met de coach.
Maar wat uw keuze, krijgt u resultaten die voldoen aan je. Na al investeren in hun welzijn en goede geesten zijn altijd hoog werpen.

Mogelijke formaten van het werk:
 • persoonlijke consultaties
 • telefonisch consultaties
 • e-mail correspondentie
Dus ... als je blijk hebben gegeven van een buitengewone inzet voor de groei, het realiseren van hun mogelijkheden, als je klaar bent om een leerling te worden - Master is klaar om te beginnen met uw persoonlijke en praktische opleiding. Positieve effecten in ons gezamenlijke werk zal worden voortgezet tegen de achtergrond van de groei van uw energie potentieel.

Zeker de kosten van de groepslessen is veel lager, maar de ondersteuning die u en het verhogen van uw vaardigheden kwalitatief hoger voor individuele werk met de Master.
De cursus, training materiaal, locatie, tijd en kosten van het onderwijs onderhandeld individueel afhankelijk van het gekozen thema van uw vaardigheden, het niveau van de conditionering en de doelstellingen / verlangens. Doorgaans is de fundamentele deel van de cursus betaald door het uur. En in de daaropvolgende periode van gezamenlijke werk, te winnen directe praktische vaardigheden andere mogelijke wederzijds.

Het niveau van onze leerkrachten kunnen resultaten te garanderen.

Onze ervaring leert dat de kortste weg naar effectieve ontwikkeling te bereiken - is coaching.
 1. Persoonlijke coaching is gericht op het bereiken van een specifieke uitkomst, doel. Dit partnerschap met de elementen van de ontwikkeling van noodzakelijke vaardigheden, is gebaseerd op de verantwoordelijkheid van de klant voor het proces van het bereiken van een resultaat, aan de ene kant, en inzet voor de coach een cliënt doelstellingen, aan de andere.
 2. Coaching - een krachtig hulpmiddel voor het maken van verantwoorde beslissingen en nieuwe strategieën om de resultaten, verhoging van productiviteit op de werkplek, in gemeenschap, in het gezin, enzovoort.
 3. Coaching - is een proces waarin je plaats rond de "wonderen": een plotse nieuwe kansen komen, nieuwe voorstellen, veranderen mensen en omstandigheden rond u...
Als je besluit om - Schrijf naar ons via onderstaand formulier. Master zal contact met u zo spoedig mogelijk op te nemen.
 
uw e-mail *:
uw naam *:
U doelen *:
Kennis die u beshikt *: