Bij bedrijfsmassage gaat het om drukpuntmassage ter bevordering van de lichamelijke conditie en ter voorkoming van werkgerelateerde klachten, zoals RSI en de symptomen van stress. Massage kan helpen ziekteverzuim te voorkomen. De massage is gebaseerd op drukpuntmassage en wordt gegeven op hoofd, rug, nek, schouders, armen, handen en heupen. Het grote voordeel is daarnaast dat de massage over de kleren heen gegeven kan worden. Dit verlaagt de drempel voor uw medewerkers om kennis te maken met de vele voordelen van een massage op de werkplek.
De bedrijfsmassages hebben een duur van 10, 15 of 20 minuten. De duur van de massages wordt aangepast zodat deze naadloos aansluiten bij uw event. 

Gezonde medewerkers - gezond bedrijf. Bedrijfsmassage kan daarbij helpen en moet u zien als het onderhoud van uw personeel. Steeds meer mensen werken langdurig in dezelfde houding, ondervinden veel stress en hoge werkdruk. Dit kan leiden tot klachten zoals hoofdpijn, burn-out en RSI. Bedrijfsmassage werkt preventief tegen werkgerelateerde klachten en zorgt er voor dat al bestaande klachten zich niet verder ontwikkelen. 

Onze werkwijze
Voorafgaand aan de massage vindt een korte intake met de werknemer plaats. We houden rekening met zijn of haar persoonlijke conditie en wensen. Wanneer onze masseur voorziet dat een medewerker voor langere tijd dreigt uit te vallen, bespreekt hij dit met de leidinggevende. Uiteraard gebeurt dit alleen als de desbetreffende medewerker hiermee akkoord gaat. 
 
Frequentie
Met welke regelmaat de stoelmasseur(s) komt beslist u zelf. Ervaring wijst uit dat het beste resultaat wordt bereikt bij een minimale frequentie van2 massages per maand. Al na enkele behandelingen voelt u het verschil.

 
Feit : Aanpak stress op het werk levert gezondheidswinst en geld op
 
Stress en RSI (Repetitive strain injury) door het werk zijn grote veroorzakers van gezondheidsklachten. Jaarlijks meldt 2% tot 4% procent van de werknemers zich ziek vanwege stress op het werk. Vijftien procent krijgt door het werk klachten aan arm, nek of schouder, die tot beperkingen leiden. De jaarlijkse kosten worden in totaal op zes miljard euro geschat. 
Jaarlijks melden 150.000 tot 300.000 werknemers zich ziek vanwege stress op het werk. De stress kan worden veroorzaakt door een te hoge werkdruk, maar ook door agressief gedrag van klanten, pesterijen van collega’s of eentonig werk. Dit leidt niet alleen tot psychische klachten, zoals depressiviteit, maar ook tot hartkwalen en ongelukken die ontstaan door gehaastheid of een gebrek aan concentratie. Jaarlijks gaan 340.000 tot 675.000 werknemers naar de dokter met klachten aan arm, nek of schouder, die door het werk komen. Het gaat daarbij niet alleen om beeldschermwerkers, maar bijvoorbeeld ook om inpakkers en oppermannen, die doorlopend dezelfde beweging maken.