Dit is één van de vormen van de gespecialiseerde medische hulp - wijd wordt het gebruikt tijdens de behandeling van verschillende ziekten, verwondingen en hun gevolgen. De massage als therapeutische middelen werd gekend reeds in extreme antiquiteit. De massage van het concept komt uit het Latijnse woord "massa" - plakkend aan de vingers.
In onze praktijk alle massages zorgen in combinatie met toepassing van Natuurlijke Energiën voor een zuiver effekt.
 
 De massagetherapie in onze praktijk is veel meer dan het eenvoudige massage in de traditionele vorm. Anders zeggen dat u in de magische atmosfeer van massage induikt. In de aanpassing die met meditative muziek en aromatische olie wordt gevuld, zullen de handen van meester u in de noodzakelijke sensaties onderdompelen. 
 
In onze praktijk gebruiken wij alleen kwaliteit producten. Het is ideale producten van SSF cosmetica. U kan zelf genieten van een rijke keuze van natuurlijke schoonheidsproducten die ook door U zelf kunnen aangevraagd worden. 
 
Massages worden over de hele wereld in veel verschillende vormen gegeven. Strijken, rekken, drukken, hard of zacht, iedere cultuur kent wel haar eigen specifieke massagevormen. Ook zijn er een aantal belangrijke overeenkomsten in alle massagevormen. Massage gaat samen met aanraking. Zonder aanraking is er geen massage mogelijk. Een ander universeel gegeven is dat massage wordt gebruikt om onze vitaliteit te verbeteren, voor heling, genezing en ontspanning. Massage is een van de oudste en gemakkelijkste manieren om gezond te worden en te blijven. Het is iets dat we intuпtief al doen. Aanraken om te genezen, te troosten, gerust te stellen en te ontspannen.
Massage is de taal van het aanraken, de taal van het hart. Aanraking is een uiting van liefde, het geeft warmte, geruststelling, erkenning, ontspanning, troost, een prettig gevoel en vitaliteit. Massage doen we met onze handen vanuit ons hart. We raken iemand aan vanuit ons hart.
In onze huidige vaak hectische maatschappij is massage bij uitstek geschikt om weer tot rust en bij onszelf te komen. Massage is even tijd voor jezelf, diepe ontspanning, rust, loslaten en weer in contact met je gevoelens en lichaam komen. Regelmatige massage werkt helend en vitaliserend en versterkt de zelfgenezende vermogens van ons lichaam. Daarnaast is massage een heerlijke manier om je gewaardeerd en geliefd te voelen. Regelmatige massage versterkt de band met je partner en kinderen.
 
Het blijkt dat er bij vele mensen diverse vragen zijn over massage. Iedereen heeft wel een persoonlijk beeld bij massage. Maar ook is massage in Belgise cultuur nog redelijk onbekend, bijna iedereen heeft wel vragen over massage. Vandaar hierbij een aantal gestelde vragen en onze antwoorden daarop. Vragen/Antwoorden
Heb je een vraag die je hier niet kunt vinden, schroom je dan niet om deze aan ons te stellen. Dat kan met contact brief. Wij geven jou dan zo snel mogelijk persoonlijk antwoord, en wellicht kan je je vraag later terugvinden onder deze rubriek.