Wat stellen wij nog in onze praktijk aan u voor? Of welke therapiën hebt U kans te onvangen binnen genezende process? Of misschien U interesse gewoon iets specifiek genieten? Zou u graag iets persoonlijks voor U kiezen?
Eigenlijk heeft elke vorm van therapie zijn concreet effekt van aktie. Hoewel het effect min of meer individueel van aard een manifestatie heeft, het specifieke karakter van elk van deze therapieën in concretere diepe gezondheid-verbetering werk. Er zijn om deze eigenlijke reden en zo veel vormen van helen, specialisten en therapie.
Alle mogelijke energieën worden gevestigd rond ons. Alles is energie. Hoe meer u zelf in garmonie met energie, hoe magischer stroomt uw leven.
  • Kaarsen zuiverende therapie
Deze therapie werkt voor diepe zuivering en blokkadesafwerking van Suschumna kanaal.
  
De Sushumna nadi
De Sushumna is een energiekanaal, dat loopt door de binnenste baan van het ruggenmerg vanaf het onderste chakra (perineum) tot aan het bovenste chakra (kruin), en voorziet het lichaam van levenssenergie (Prana). De Sushumna verspreidt de energie in alle richtingen op als een soort straling van statische energie en deze wordt verder vervoerd door het lichaam via de meridianen.
Prijs 40€ voor eerste bezoek en 30€ voor volgende binnen sessie. Maar in kombinatie met andere therapien prijs blijft altijd in grens 40€/uur.
  •   Kleitherapie
Bij deze behandeling wordt gebruik gemaakt van gezuiverde groene klei.  Klei heeft een algemeen ontgifte, revitaliserende, zuiverende werking.  In de natuurgeneeskunde wordt gezuiverde klei ook oraal ingenomen als reinigingskuur; wat een algemeen positief effect heeft op de gezondheid.  Bij uitwendig gebruik is een doeltreffend middel bij diverse huidaan­doeningen veroorzaakt door toxines (comedonen, vette huiden, acné huiden, enz…) U kan nog meer lezen over klei in texten catalogus.
 
Klei is een stof met een uitzonderlijk karakter. Het is een levende, intelligente substantie. De aarde neemt de vitale krachten van de elementen tot zich en deze worden onder andere opgeslagen in klei.
Het weet feilloos die stoffen in het lichaam te vinden, die nadelig zijn voor het organisme. Met zijn enorme absorptievermogen "slurpt" klei de nadelige stoffen op als een spons, daarbij de gezonde omgeving ongemoeid latend. Klei reinigt en vitaliseert het totale organisme.
 
Prijs 50€. Perfect in combinatie met Reiki.
Kleiwater die ook persoonlijk gemagnetiseert voor U kost 15€. Uitstekkend werk in combinatie met afslankmassage.
Leeftijdsremmende gezichtverzorging met kleimasker 50€ + oogmasker van mij gratis
  •  Heilig Water therapie
Ik gebruik dat altijd samen met gesprektherapie.
  
Water = 1 atoom Liefde + 2 atomen Dankbaarheid. 
Bewustwording hiervan betekent dé omwenteling van dit millennium! Masaru Emoto
 
Water........ schenkt vitaliteit, kracht  en emotioneel evenwicht. 
Het bewustzijn van water kan communiceren met ons bewustzijn en met het bewustzijn van elke cel, en van de nog kleinere deeltjes van ons lichaam: HADO.
Water bezit de eigenschap om gemakkelijk zeer veel lichtdeeltjes te geleiden: fotonenemissie.  David Schweitser

Water het blauwe goud van onze planeet maar in eerste plaats het vloeibaar goud van ons lichaam, ons geheugen, onze DNA en ons zielenleven. 

  • Dat water ons lichaam kan helen en genezen was al een wijsheid in de tijd van Paracelsus.
  • Thales zei reeds in de presocratische tijd, dat water de materiële oorzaak is van alle dingen.
  • Momenteel worden er vele onderzoeken gedaan niet alleen over hoe water ons lichaam kan helen maar vooral over hoe we met water ons emotioneel lichaam terug in evenwicht kunnen brengen.
  • Verder werken vele wetenschappers, natuurartsen en mediums  rond het geheugen van water. Er is veel onderzoek rond de relatie tussen het bewustzijn van water, ons bewustzijn en het collectief bewustzijn.
  • Wist u dat ‘helder-weten’ kan bestaan, dank zij water? En dat de Heilige Geometrie ook met water te maken heeft?
  • Water … de moeite waard om tot besef te komen dat dit element voor allen beschikbaar en waardevoller is dan het goud op onze planeet.
 

Kom en geniet van een heerlijke en speelse onderdompeling in het mysterie van het blauwe goud.
Prijs 40€/uur
  • Gesprekstherapie
Gesprektherapie is een therapievorm waar de sessies bestaan uit praten, inzichten verkrijgen, bewustwording en reflecties. Het is een therapievorm waarin de klant samen met de therapeut in kaart brengt wat er aan de hand is en welke aanpak van toepassing is. Op dit alles zijn de uitgangspunten van de therapeut; aandacht, respect, echtheid, empathie, vertrouwen en discretie. Er kunnen uiteenlopende redenen zijn waarom je hulp zoekt bij een gesprekstherapeut. Dit kan zijn dat er vastgeroeste patronen zijn die ervaren worden als een belemmering, onverwerkt verdriet, angsten, stress, relationele problematiek, emotionele en geestelijke klachten, rouw- verliesverwerking, enz. Gesprekstherapie kan steun geven in moeilijke periodes in het leven en heeft voornamelijk als doel helderheid te krijgen in eigen gedachten en gedrag en gevoel.
Een goed gesprek kan een hele opluchting zijn. Jij blijft altijd de regie in eigen hand houden, niets moet.
  
In mijn praktijk gebruik ik personal coaching samen met healing. Bij het begeleiden van mensen naar aanleiding van hun vraag of probleem, gebruik ik tegelijk ook altijd genezende energie, oftewel healing. Er zijn allerlei verschillende vormen van healing; een hele bekende is bijvoorbeeld reiki. In mijn praktijk werk ik met meerdere technieken, afhankelijk van wat er nodig is.
  
Deze healingsenergie heeft een genezingsbevorderende werking; allerlei klachten of problemen kunnen erdoor in de goede richting worden geholpen. Je kunt veel plezier hebben van een healing bij lichamelijke klachten, maar ook bij allerlei niet-lichamelijke dingen waar je mee zit, zoals dingen waar je mee worstelt in je leven, vragen waar je niet uitkomt, als je verder wilt maar je weet niet hoe, als je een steuntje in de rug nodig hebt, als je steeds tegen dezelfde dingen aanloopt. Ook heel geschikt voor bijvoorbeeld burn-out, angstklachten, ongerustheid, e.d.  
  
De kosten voor een consult zijn afhankelijk van diverse factoren.  Je kan bvb een afspraak maken voor een inzichtgevend consult, een behandeling d.m.v. positieve energie met massage, een behandeling d.m.v. een foto met eventuele vragen, of een combinatiebehandeling.
De kosten voor een behandeling zijn afhankelijk van de tijd, het soort behandeling, het aantal personen. De prijs per consult is 50€. Een consult is ongeveer 1 uur. Dan vraag ik 40 euro per elke volgende uur. Maar een sessie is niet meer dan 2.5 uur.