Ontstressende energetische verzorging met een basis van klassike massagevorm.  Laat uw aangezicht in hogere sferen brengen. Met een gelaatscrème die speciaal aan uw huidtype aangepast is, verkrijgt iedereen het voor hem of haar ideale resultaat.
 
Er bestaan verschillende soorten massages en ook de effecten kunnen variëren van ontspanning tot verlichting van pijn. Bij de schoonheidsspecialiste worden massages aangeboden ter ontspanning. Voor bepaalde medische klachten wordt doorverwezen naar de fysiotherapeut. Steeds meer kapsalons bieden tijdens of na het wassen van het haar een hoofdhuidmassage aan. Natuurlijk kun je dit ook zelf doen, of het misschien overlaten aan een goede bekende.
 
In vergelijking met de rest van ons lichaam, neemt ons aangezicht een klein plaatsje in.
Klein, maar belangrijk want het heeft zeer veel reflexpunten die pijnverlichtend, ontspannend en harmoniërend werken voor het hele lichaam.

Hoofdhuidmassages kunnen de haarconditie beïnvloeden. Indien de massage goed en dagelijks wordt uitgevoerd, kan de bestaande haargroei worden gestimuleerd door een verhoogde doorbloeding. Tijdens de hoofdhuidmassage worden dode opperhuidcellen losgemaakt en verwijderd. Ook werkt deze vorm van massage ontspannend. Om je volledig te kunnen ontspannen, mag je nooit contact verliezen tussen de handen en het hoofd. Wanneer je slechts met één hand masseert, houd je de andere hand tegen het voorhoofd. Zorg verder voor een ontspannen sfeer door middel van zacht licht en rustige muziek.
Masseren met de handen geeft het beste resultaat, omdat de hoofdhuid dan beter voelbaar is. 
 
Een sessie bestaat uit
- voormassage
- of scrub/maskerbehandeling die ik gebruik samen met Reiki zuiverende energie
- het doorgeven van de massage
- en een nagesprek
  
Prijzen:
 
Gelaats- en hoofdhuidmassage*: 1 uur
€ 50
Gelaats- en hoofdhuidmassage: 45 min
€ 37
Hoofdhuidmassage: 30 min**
€ 30
 
(*) Met een gepassende masker en gelaatscrème. U  kiest van "Leeftijdsremmende", "Zuiverende Plantaardige" of "HydraVegetal" verzorging en krijgt van mij een oogmasker gratis !
(**) Mogelijk voor massage aan huis alleen samen met andere bestelling