De massagevorm die ik gebruik komt vanuit de klassieke massage. Afhankelijk van de klachten of het doel kan de nadruk meer liggen op:

  • Een spiermassage waarbij vooral door knedingen en strijkingen de doorbloeding van de weefsels verbeterd wordt.
  • Ontspanning, om spanningen los te laten, afwerking van blokades, te onthaasten en te ontspannen. Dit is een weldaad voor lichaam en geest.

Een vorm van therapeutische massage is Zweedse massage. Er wordt dikwijls beschouwd als de basis van alle massages. Ondanks zijn relaxerende werking is het effect toch eerder verkwikkend. De inwerking op de spieren is dieper dan een gewone relaxatiemassage.
Het is een krachtige massage. De bloedcirculatie wordt gestimuleerd. Afvalstoffen worden uit het lichaam verwijderd. Knopen worden uit de spieren gehaald. De doorbloeding wordt bevorderd en vermoeide en gespannen spieren worden verlicht.
Daarnaast is het ook een heerlijk ontspannende massage zowel voor lichaam en geest. Deze innerlijke rust versterkt het zelfgenezend vermogen van het lichaam.
De therapeutische massage is geschikt voor iedereen met pijn of blokkades, maar ook voor iedereen die een diep ontspannende massage wil krijgen.

meer lezen

Een sessie bestaat uit
- het doorgeven van de massage
- en een nagesprek.
 
Prijzen:
 
Volledig lichaam :  € 85,00
Lichaamsdelen naar keuze :  € 40,00
Lichaamsdelen naar keuze :  € 30,00