Главная » Гостевая книга [ Добавить запись ]

Оставлять сообщения могут только зарегистрированные пользователи
[Регистрация · Вход]
Страницы: 1
Показано 1-10 из 10 сообщений
11.02.2012 Спам
10. Сержант
Вижу, что кто-то старательно потрудился над сайтом! Молодцы!

18.12.2011 Спам
9. GorisWal
Хороший мастер!

16.02.2011 Спам
8. Stephan
Reiki heeft voor mij betekent dat ik meer tot mijzelf ben gekomen.
Ik kan situaties beter aan, meer dingen van mij af laten glijden.
In eerste instantie had ik zoiets van "eens kijken wat het is". De cursus was in een heel ontspannen sfeer, wat voor iedereen fijn is. Er was genoeg ruimte voor je eigen verhaal en beleving. Het is een aparte gewaarwording

16.02.2011 Спам
7. Heleen
Reiki is bijzonder voor mij. Wonderlijk en niet te bevatten, maar het boeit me. Contact met iets groots. Ik zit vaak veel in mijn hoofd en daarom is dit een goeie oefening voor mij om beter bij mijn gevoel te komen. Het geeft me sowieso meer innerlijke rust. En verder zie ik wel hoe het zich gaat ontwikkelen

16.02.2011 Спам
6. Marianne
Ik ben heel erg blij met je afstandsbehandelingen geweest, toen ik erg last van mijn keel en stem had. De huisarts had nog gezegd dat het wel een tijd kon duren voordat ik mijn stem weer terug had, maar de dag na jou afstandsbehandeling had ik mijn stem al weer terug, en is het heel snel opgeknapt. Super dankjewel daarvoor!

16.02.2011 Спам
5. Jeff
Ik had al enige tijd last van wondroos. Dit is een heftige 'ont'stekende pijn op mijn been. Na een behandeling was de pijn beduidend minder. En ik kon weer gaan sporten, wat ik al een tijd niet meer kon vanwege de pijn. Normaal ben ik wat sceptisch maar het werkt blijkbaar. Dankjewel.

16.02.2011 Спам
4. Fanny
Het is heel rustgevend en geeft me een vertrouwd gevoel. Tijdens de inwijding had ik een heel bijzonder gevoel. Ik twijfelde of ik het wel zou kunnen, gedachten loslaten en gewoon "zijn", maar dat ging heel goed. De meditaties geven een heel prettig rustmoment. Tijdens de zelfbehandeling vond ik het moeilijk om mezelf te blijven concentreren. Het behandelen van de ander vond wel heel fijn. Ik voelde ook de energie van de ander, en tijdens het geven voelde ik ook mijn handen. Heel fijn. Er is wel iets veranderd na de reiki inwijding. Ik voel me zekerder. Heb meer vertrouwen in dat ik energie kan ontvangen en geven. Eerst zien en dan geloven! Maar ik heb het nu zelf kunnen voelen en ervaren. Ik vond het heel leuk en leerzaam en voelde me heel erg op mijn gemak bij jou. Alsof je hier al jaren komt en we elkaar al heel lang kennen. Ik wil zeker nog eens terugkomen voor een cursus of workshop. Bedankt hiervoor!

16.02.2011 Спам
3. Niek
Mijn ervaring in de Reikicursus was een fijn gevoel, de warmte, de rust. Je wilt eigenlijk in die sfeer blijven! Tijdens de inwijding was een hele aparte ervaring. Het zou voor iedereen goed zijn. Het mediteren vind ik nog moeilijk om me te blijven concentreren. De zelf behandeling gaat heel goed. Ik kan dan heel goed tot rust komen en slaap veel beter. Het voelt erg goed. En de ander behandelen vind ik ook heel fijn. Het heeft me tot nu toe meer rust gegeven, en dat ik beter in slaap val. Ik vind het heel apart dat wij mensen in staat zijn om met de handen iets te doen voor jezelf en voor anderen. Heerlijk om te weten dat wij mensen zo ontzettend wonderlijk zijn. En de fijne warme sfeer vond ik ook heel fijn. Dankjewel.

22.01.2010 Спам
2. Marlies
Het is ongelooflijk wat Reiki een complete doorstroming geeft. Toen ik vanuit mijn voeten gepulst werd, voelde ik vibratie tot ieder uiterste van mijn lichaam. Bij de buikpuls, was het of mijn lichaam oploste en ik één werd met de omgeving. Wat een ontspanning! Heerlijk!

03.11.2009 Спам
1. Robert
Iedereen was zeer enthousiast over de massage. Je was een welkome aanvulling op ons geslaagde ontbijtsessie. Hopelijk kunnen we deze sessie in de toekomst nog eens overdoen.Tot een volgende keer en fijne kerstdagen en een goed uiteinde.

1-10